• 《2015中国音乐产业发展报告》发布 2019-08-15
  • 日照聚力招贤夯实动能转换新支撑 2019-08-12
  • 货车挖掘机同时起火被烧 砀山消防成功扑救 2019-08-12
  • 富士康老板:中国可以做出自己的芯片和操作系统 2019-08-12
  • 向雷锋同志学习 厉害了!体彩志愿服务团队 2019-08-10
  • 2018全国高考结束,多省份公布放榜时间 2019-08-10
  • 端午节高速不免费 一线城市周边高速公路易拥堵--旅游频道 2019-08-09
  • 上海市举行初心使命大家谈活动交流体会感悟 2019-08-06
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-08-06
  • 一切腐败分子和一切为钱的各种违法犯罪高发:1、不是来自从无偿占有一个鸡蛋私心开始,而是从私有制社会存开始,因为占有他人一个鸡蛋的私有观念欲望,是从社会存在产生派 2019-07-31
  • 中国足球与中国股市谁最牛?请投下你神圣一票 2019-07-31
  • 学者议两岸经济融合发展:制度创新、深化合作是关键 2019-07-31
  • 海南省纪委通报四起违反中央八项规定精神典型案例 2019-07-29
  • 朗斯卫浴向伟昌:舒服才是完美卫浴空间的必备要素 2019-07-29
  • 没有比较,怎知好坏。比较会是停留在30年前吗? 2019-07-26
  • 江苏十一选五快开新:《饭店英语》模拟试题(精选)

    十五选五走势图带连线 www.fllk.net

    开放教育英语专科《饭店英语》模拟试题 得分 评卷人 I. Choose the best answer. (60 points, 3point each) 1. After greeting a new guest, the receptionist’s first action should be to _____. A. check the guest’s reservation B. ask the guest the length of his stay. C. ask the guest to register D. call the bellman 2. I _____ two hotels but they are both fully booked up. A. have tr B. tr C. try D. will try 3. ---- Can I help you? ---- ______. A. Yes, please B. Please. C. Yes, you can D. Yes, as you like. 4. A half day’s rent is charged _____ a room not vacated after 12:00 noon. A. against B. for C. to D. in

    5. At today’s exchange rate, every US dollar is equivalent _____ 8:30 yuan RMB. A. to B. as C. in D. for 6. Don’t call her at seven o’clock. She _____ dinner. A. will eat B. is eating C. will be eating D. has been eating 7. Mr. Bellow asked the information clerk _____ he could help him send a letter to New York. A. if B. that C. who D. where 8. The room attendant should _____ the cleanliness of all the rooms. A. work on B. see to C. see to it D. see that 9. A: I made the reservation yesterday. B: What did he say? C: He said that _____. A. I had made the reservation yesterday B. he had made the reservation the day before C. he made the reservation yesterday D. he made the reservation the day ago 10. He tr to catch the first bus, but _____. A. as early as possible C. as well B. in vain D. on request a doctor 11. Generally speaking, the _____ number of each guest room is the same as the room number. A. intension B. extension C. intender D. extended

    12. Are you sure that the turn-down service _____ at noon? A. will do B. will be doing C. will be done D. is to do 13. There was something wrong with his back and he had to _____. A. lie flat B. hand out C. go off D. tear over 14. Personal service do not include the _____ service. A. baby-sitting C. morning call B. laundry D. chamber 15. What a careless boy! He _____ his work so soon. A. can’t finished C. can’t have finished B. couldn’t finish D. must have finished 16. When the restaurant makes a miscalculation in the bill, the waiter has to _____. A. apologize to the guest B. give the guest a complimentary drink C. say it is the cashier’s fault D. apologize to the guest and change the bill 17. No, thank you. We don’t accept tips, but thank you _____. A. today B. too C. also D. all the same 18. If you come again tomorrow, I’ll have that table _____ for you. A. ready B. reserved C. prepared D. occup 19. Japanese men drink a lot of Sake. It tastes _____ like Shaoxing wine.

    A. something B. somewhat C. somehow D. sometimes 20. When the host proposes a toast t his guest, he often says, “_____”. A. Bottoms up C. Empty cups B. Bottom up D. Finish drink 得分 评卷人 II. Translate the following phrases into English. (20 points, 2 points each) 21. 登记卡 22. 行李员领班 23. 财务部经理 24. 收银部 25. 商务中心 26. 叫号电话 27. 特快专递 28. 洗衣袋 29. 电话流水表 30. 娱乐设施 得分 评卷人 III. Decide whether the following statements are true (T) or false (F). (20 points, 2 point each) 31. A cashier should remind his client to keep the exchange slip well.

    32. Telephone service is round the clock and free of charge in the hotel. 33. After registration, the receptionist should wish the guest an enjoyable stay at the hotel. 34. Guests feel pleased when the room attendant calls them by the names. 35. The room attendant should never touch the banknotes or documents on the desk when cleaning the guestroom. 36. Honesty is the best policy. 37. The hotel staff should report the problems to the superior no matter what it is. 38. When you must leave during the meal, you should put your napkin on the chair and fold it carefully, but never take it away with you. 39. Some hotels accept guests’ personal checks 40. Room service means to do service in the guestroom.

    参考答案及评分标准 得分 评卷人 I. Choose the best answer. (60 points, 3point each) 1.A 6.C 11.B 16.D 12.C 17.D 2.A 7.A 13.A 18.B 3.A 8.B 14.D 19.B 15.C 20.A 4.B 9.B 5.A 10.B 得分 评卷人 II. Translate the following phrases into English. (20 points, 2 points each) 21. registration card 22. bell captain 23. accounting manager 24. cashier counter 25. business center 26. station to station call 27. express mail

  • 《饭店英语》考试大纲(精选)

    《饭店英语》考试大纲(精选)

    《饭店英语》考试大纲(精选)...

    贡献者:网络收集
    910840
  • 川农饭店英语_试题

    川农饭店英语_试题

    川农饭店英语_试题...

    贡献者:网络收集
    523783
  • 饭店英语2--试题及答题要求

    饭店英语2--试题及答题要求

    饭店英语2--试题及答题要求...

    贡献者:网络收集
    618092
  • 饭店英语专科期末试卷

    饭店英语专科期末试卷

    饭店英语专科期末试卷...

    贡献者:网络收集
    987401
  • 饭店英语课程标准

    饭店英语课程标准

    饭店英语课程标准...

    贡献者:网络收集
    958340
  • 饭店英语美食介绍PPT( 2.

    饭店英语美食介绍PPT( 2.

    饭店英语美食介绍PPT( 2....

    贡献者:网络收集
    534637
  • 饭店英语6餐厅类型

    饭店英语6餐厅类型

    饭店英语6餐厅类型...

    贡献者:网络收集
    403022
  • 饭店英语考核大纲

    饭店英语考核大纲

    饭店英语考核大纲...

    贡献者:网络收集
    217787
  • 饭店英语教学进度计划

    饭店英语教学进度计划

    饭店英语教学进度计划...

    贡献者:网络收集
    694697
  • bz饭店英语课程标准

    bz饭店英语课程标准

    bz饭店英语课程标准...

    贡献者:网络收集
    741539
  • 网友在搜
    龙之谷sf发布网新开服 geohot 开源 古琴以钢琴邮票欣赏 3.0神器黄忠怎么卡 ;(function前加分号 卷积和傅里叶变换 media play classic dc插座接线图解 希望谚语英语怎么说 smelly foot worship hadoop框架介绍 泉州疾控中心怎么样 働ol ed2k 魅族官网 lifeme epson r230 交替闪烁 mac vm 安装win10 流言终结者登月疑云 GST007磁力链接 中兴bv0710是全网通么 信用卡分期手续费 304l和304的区别 hiring manager面试 sccc宋淳照片 啥牌子防晒霜最好用 适马24-70人像 宝安日报打工文学 寻乌青龙岩风景区 筠连新闻网 bsr的英文意思 polar loop Scosche 南宁万汇华府商铺 anglabababy没整荣前 convention center 知秋吉他谱完整版 寂静岭3 豆瓣 海斯顿打捆机 何谓明斯克时刻 钛合金回收吗 面对面西班牙剧第二季2 vidhana soudha 买房注意事项和手续 cappv 062416 601 校区最多的大学排名 is time worthwhile 艾米莉汉化 ps海报效果 鼻孔里面肿了 112.90.212.134 百度poi接口 大众ctrek蔚领 wallpaper download but first let me FFmpeg截图失败 不报错 施泰力starrett 红色摇滚 qq主义好 足球选手恐吓漫画 猎人卢永华好人 苹果ipad发展史

    声明:本站内容部分源于网络转载,出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其描述。文章内容仅供参考,请咨询相关专业人士。

    如果无意之中侵犯了您的版权,或有意见、反馈或投诉等情况, 联系我们:点击这里给我发消息

    Copyright ? 2016 All Rights Reserved 十五选五走势图带连线 手机站

  • 《2015中国音乐产业发展报告》发布 2019-08-15
  • 日照聚力招贤夯实动能转换新支撑 2019-08-12
  • 货车挖掘机同时起火被烧 砀山消防成功扑救 2019-08-12
  • 富士康老板:中国可以做出自己的芯片和操作系统 2019-08-12
  • 向雷锋同志学习 厉害了!体彩志愿服务团队 2019-08-10
  • 2018全国高考结束,多省份公布放榜时间 2019-08-10
  • 端午节高速不免费 一线城市周边高速公路易拥堵--旅游频道 2019-08-09
  • 上海市举行初心使命大家谈活动交流体会感悟 2019-08-06
  • 应战美国贸易战中国跟500亿 同等力度、同日开征关税 2019-08-06
  • 一切腐败分子和一切为钱的各种违法犯罪高发:1、不是来自从无偿占有一个鸡蛋私心开始,而是从私有制社会存开始,因为占有他人一个鸡蛋的私有观念欲望,是从社会存在产生派 2019-07-31
  • 中国足球与中国股市谁最牛?请投下你神圣一票 2019-07-31
  • 学者议两岸经济融合发展:制度创新、深化合作是关键 2019-07-31
  • 海南省纪委通报四起违反中央八项规定精神典型案例 2019-07-29
  • 朗斯卫浴向伟昌:舒服才是完美卫浴空间的必备要素 2019-07-29
  • 没有比较,怎知好坏。比较会是停留在30年前吗? 2019-07-26
  • dnf怎样用真钱换金币 精准一波中特 刮刮乐有中大奖的吗 打不开 波叔 体彩排列三走势图浙江 江西时时彩二星走势 杨晨德甲保级 意甲冠军2019 排列三p3开机号试机号走势图带连线 华东15选5中奖用公式法选号 中国体育彩票网站 北京pk10五码分析技巧 电子游艺机投币机 无字天书一尾中特平